Utdeling av Ordknappen

Author Recent Posts Claudio CastelloJournalist i Utrop Latest posts by Claudio Castello (see all) Fortsatt langt frem for reell likestilling på arbeidsplassen - 16.04.2024 Stortinget avviser opprettelse av asylmottak i tredjeland - 16.04.2024 FINN kåret Årets inkluderende jobbannonse - 15.04.2024 Ordknappen åpnes av kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen, og hun deler ut en av totalt […]

Ordknappen åpnes av kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen, og hun deler ut en av totalt seks priser. På scenen samtaler forfatter Endre Lund Eriksen med lege og forfatter Kaveh Rashidi om kroppen og døden. Det blir musikk av Morten Qvenild og lesninger av skuespiller Anderz Eide. Konferansier er Monica Helvig.

– Vi er veldig glade for å ha muligheten til å samarbeide tett med noen av de beste forfatterne, illustratørene og tegneserieskaperne vi har i landet, sier Monica Helvig, daglig leder i Leser søker bok.

Tid: 18.11, kl. 19.00
Sted: Nedjma, Litteraturhuset, Wergelandsveien 29

Om Leser søker bok:

Målet til Leser søker bok er et reelt, kulturelt demokrati. Alle uansett leseferdighet, skal få tilgang på gode leseopplevelser. Mennesker har ulik leseevne, vi trenger derfor bøker som er tilpasset ulike lesere.