Et multikulturelt kjøpesenter i hjertet av Oslo

Author Recent Posts Alfredo Biamont Latest posts by Alfredo Biamont (see all) Etterlyser fokus på andre faktorer enn kultur og religion som årsaker til høy smitte - 22.04.2021 Sanitære kontrollregler styrkes i Oslo byggeplasser - 02.03.2021 Årets ERAS festival finner sted 24. og 25. august - 03.08.2019 Grønland Basar består av næringslokaler i 1. og […]

Grønland Basar består av næringslokaler i 1. og 2. etasje, og leiligheter i 3. – 6. etasje. Senteret inneholder totalt 74 leiligheter og ca. 3 000 kvm. næringsarealer.

Inne i basaren er kombinasjonen av eksisterende og ny bebyggelse, sammen med tradisjonell og ny kultur framtredende i den arkitektoniske utforming. De tradisjonelle salgslokaler er kombinert med ulike fleksible løsninger i store og luftige fellesarealer.

Shahzad Ghufoor ved filmbutikken Bollywood.no opplever det som kjempespennende. Han synes beliggenheten og det at alt er på samme plass er flott. Han tror dette vil gjøre Grønland hippere og at det vil bidra sterkt til integreringsprosessen. “Annerledes julegaver neste jul!”

Roald Selnes i Grønland Fisk & Vilt opplever at det er mye nysjerrighet og at forretningene så langt går godt. Spesielt torsk. Han synes det gir Oslo et flerkulturelt løft.