Dino danser

Author Recent Posts Bollywodd Masala Latest posts by Bollywodd Masala (see all) Da de døde våknet - 19.04.2006 Bollywoods dyrevern - 19.04.2006 Dino danser - 19.04.2006 Folk i filmindustrien har det for vane å skrive dødsannonser før nye skuespillere har fått vist hva de duger til. Dino Morea har vært gjennom dette. Det har vært […]
Bollywodd Masala
Latest posts by Bollywodd Masala (see all)

Folk i filmindustrien har det for vane å skrive dødsannonser før nye skuespillere har fått vist hva de duger til. Dino Morea har vært gjennom dette. Det har vært stille en stund rundt Dino Morea. Men han er aktuell i tre filmer i februar. “Aksar”, “Holiday” og “Fight Club”. Og mannen fra Bangalore som forlot sin karriere som fotomodell for å starte i Bollywood begynner nå å få mange filmer bak seg.

Den første filmen hans som kom ut i begynnelsen av februar er ingen hit. I Aksar er Dino en rik mann som er fanget i et ekteskap med Udita Goswamy der kjærligheten er borte. Dino finner ut at den beste måten å få en skilsmisse er hvis han kan bevise at hun har vært utro. Så han leier playboy fotografen Emraan Hashmi til å forføre kona slik at han kan komme inn uanmeldt for å finne dem sammen. Men alt går ikke etter planen. Kona nekter å gi ham skilsmisse, vil at kjæresten skal bo hos dem. Tynt plot, dårlig film. Dino spiller bra, men det skal mer til for å redde denne filmen.

“Holiday” er derimot mye bedre. Pooja Bhatt er en av veldig få kvinnelige regissører i hindi filmindustri som handler instinktivt. Og som stoler på sin intuisjon. Hennes siste film ”Holiday” er om ei jente (Onjolee Nair) som drar med sin familie til Goa på ferie. Denne ferien er et vendepunkt i hennes liv, særlig fordi hun treffer en profesjonell danser (som spilles av Dino Morrea). Han lærer henne å bli glad i seg selv. Å akseptere at hun er et vanlig menneske og slutte å skamme seg over seg selv.

Pooja Bhatt innrømmer at hun er blitt inspirert av “Dirty Dancing”. I et intervju i The Hindu sier hun at hun har tatt strukturen fra den amerikanske filmen, men at den filmen var om en ung kvinnes seksuelle oppvåkning og var satt til femtiårenes USA. Hennes film er om selvrespekt.

I “Holiday” har Pooja laget en indisk historie, der du blir spurt hvorfor du har sluttet å tro på deg selv. Når ei jente med vanlig utseende ser på Miss India, blir hun overveldet og tenker hun kan aldri vinne en missekonkurranse, hun har ikke det man trenger inne i seg. Onjolee fikk rollen i denne filmen fordi regissøren mente at når Bipasha Basu og Mallika Sherawat dominerer i filmindustrien, måtte hun finne en som vanlige jenter ville identifisere seg med.

Hvorfor trodde vi at Dino ikke kunne danse? Her underviser han i latinamerikansk dans med en innstilling som bare Pooja kunne fremkalle. Han har ikke danset i filmer før, men sier at det er fordi han ikke klarer å danse på typisk Bollywood vis. Han er fra Bangalore og elsker å danse på fester og nattklubber. Pooja Bhatt så at han var i stand til å lære det som denne filmen trengte. Han fikk leksjoner i åtte måneder. Onjolee, som hadde lært kathak og ballet, måtte også lære latinamerikansk dans.

“Fight Club”, Dinos siste film denne måneden, er en reise der fire venner Vicky (Zayed Khan), Karan (Dino Morea), Somil (Ritiesh Deshmukh) og Diku (Aashish Choudhary) vikler seg inn i et nett av episoder, noen romantiske, mange morsomme, der de tester hvor langt de kan strekke vennskapet. De er nesten som brødre. Vicky finner planene for en klubb, en klubb der folk kan slåss mot sine fiender i en atmosfære av action og spenning. Mens de har det moro blir det flere innviklinger med Anu (Diya Mirza) og Shonali(Amrita Arora), noe som knytter dem nærmere og får dem til å reise til Delhi for å drive en nattklubb . En nattklubb der Delhis gangstere holder til. Så blir det mer slåssing og tid til kjærlighet også.