Slik er Internet Explorer 7

Author Recent Posts Alfredo Biamont Latest posts by Alfredo Biamont (see all) Etterlyser fokus på andre faktorer enn kultur og religion som årsaker til høy smitte - 22.04.2021 Sanitære kontrollregler styrkes i Oslo byggeplasser - 02.03.2021 Årets ERAS festival finner sted 24. og 25. august - 03.08.2019 Selv om det er snakk om en langt […]

Selv om det er snakk om en langt fra bugfri betaversjon, er den nye nettleseren virkelig mange hakk bedre enn forgjengeren. Den har forenklet og forbedret grensesnitt, støtte for åpning av sider i faner, forbedret hastighet, bedre utskriftskontroll og skjermtilpasninger, bedre sikkerhet, samt en rekke andre praktiske nyheter som du vil se om et øyeblikk.
Har du brukt Firefox og Opera, vil du nok dra kjensel på mange av funksjonene. Det er med andre ord få revolusjonerende nyheter ved Internet Explorer, men de er sannsynligvis store nok til at Microsoft kan klare å demme opp for konkurrentene – inntil videre, skriver Din Side.
Nettleseren har oppført seg stabilt de første to dagene på vår test-PC, men vi har hørt fra flere andre som har hatt problemer. For flere av disse har det vært nødvendig å kjøre en systemgjenoppretting for å løse flokene.
Hastigheten ved navigering tilbake til forrige besøkte nettside, opplevde vi som mye raskere enn i Internet Explorer 6, omtrent på høyde med Firefox og Opera.
Det er imidlertid noen skjær i sjøen for Internet Explorer 7. Den viktigste er at nettleseren ikke lar seg installere dersom du har en ugyldig Windows XP-lisens. Det er ingen hemmelighet at piratkopierte versjoner av operativsystemet florerer, og er du en av dem som bruker dette, vil et forsøk på oppgradering bli terminert. Så spørs det da, om det vil føre til at flere kjøper lisens, vi har våre tvil.
Last ned betaversjon: www.microsoft.com/windows/IE/ie7/ie7betaredirect.mspx