Ultrakompakt projektor

Author Recent Posts Alfredo Biamont Latest posts by Alfredo Biamont (see all) Etterlyser fokus på andre faktorer enn kultur og religion som årsaker til høy smitte - 22.04.2021 Sanitære kontrollregler styrkes i Oslo byggeplasser - 02.03.2021 Årets ERAS festival finner sted 24. og 25. august - 03.08.2019 Denne projektoren fra Toshiba er på størrelse med […]

Denne projektoren fra Toshiba er på størrelse med en god bok og kan kjøre på batterier.
Flere produsenter har det siste året vist frem svært kompakte projektorer, en av dem er Epson. Nå er også Toshiba på markedet med en minimal DLP-projektor med SVGA-oppløsning.
Toshiba FF1 veier kun 500 gram og måler 13,5 i bredden, 10 centimeter i dybden og 5,5 centimeter i høyden. Det får med andre ord fint plass i hånden.
Modellen har en kontrast som er oppgitt til 1500:1 og en lysstyrke på 400 lumen. Den er ytterst bærbar og velegnet for deg som er mye på farten siden den kan kjøre på batterier. Det betyr at du ikke er avhengig av strømkabel ved korte presentasjoner.
FF1 er utstyrt med integrert høyttaler og den har også en USB-kontakt, slik at du kan kjøre film eller presentasjoner direkte fra en minnepinne.
Prisen er heller ikke avskrekkende, da den nå er tilgjengelig for under 7.000 kroner inklusiv mva. Vil du ha et matchende sammenleggbart lerret kan dette kjøpes som ekstrautstyr.
(Kilde: PC World)