Dovre faller

Author Recent Posts Alfredo Biamont Latest posts by Alfredo Biamont (see all) Etterlyser fokus på andre faktorer enn kultur og religion som årsaker til høy smitte - 22.04.2021 Sanitære kontrollregler styrkes i Oslo byggeplasser - 02.03.2021 Årets ERAS festival finner sted 24. og 25. august - 03.08.2019 – Hei, jeg heter Per-Willy Amundsen og jeg […]

– Hei, jeg heter Per-Willy Amundsen og jeg er ny innvandringspolitisk talsmann i Frp. Dere kommer sikkert til å bli godt kjent med meg etter hvert. Ja, jeg skal snakke om troskapsløftet, som utlendinger skal avlegge hvis de får lov til å bli norske statsborgere.

Forresten, dere så kanskje bilde av meg i Dagbladet 18. mai 2006? Der var det et bilde av meg hvor jeg smiler veldig bredt og så stod det “vil ha tvungent troskapsløfte”. Var ikke så aller verst det bilde, nei.

Men, tilbake til dette troskapsløftet. Bjarne Håkon Hanssen eier jo ikke ryggrad når han klarer å foreslå av troskapsløftet skal være frivillig. Hørt sånt tull. Hva er vitsen med det da, liksom? Og dette med troskapsløftet har vi mast om i 30 år så. Nei, egentlig så har vi ikke det, men hvem er det som husker slikt (blunk blunk). Vi mener alle må avlegge troskapsløftet. I tillegg så har jeg tatt meg frihet til å formulere et eget forslag. Det er som følger:

“Jeg lover med hånda på hjertet, foten på gassen, kors på halsen, mor og far i døden, kryss i taket og “wolla”, at jeg skal være lovlydig og lojal mot Kongeriket Norge. Jeg lover å dra til syden hver sommer og rave rundt dritings i gatene. Jeg lover å klage over alle avgifter og skatter i Norge. Jeg lover å forurense så mye jeg og orker, og kanskje litt til. Også lover jeg å forsvare landet (Norge) når muslimene invaderer oss.”

Var ikke den fin? Jeg har ikke vist den til Siv enda, men hun vil sikkert like den og da får jeg en stjerne i boka. Men nå må jeg gå, vi skal finne på noe mer vi kan klage over. Og god sommer da folkens.