Carl Ca$h

Author Recent Posts Alfredo Biamont Latest posts by Alfredo Biamont (see all) Etterlyser fokus på andre faktorer enn kultur og religion som årsaker til høy smitte - 22.04.2021 Sanitære kontrollregler styrkes i Oslo byggeplasser - 02.03.2021 Årets ERAS festival finner sted 24. og 25. august - 03.08.2019 Kjernen har møte. Ca$h: Jeg har dårlige nyheter, […]

Kjernen har møte.

Ca$h: Jeg har dårlige nyheter, dere. Vi kan ikke dra på ”studiereise” i sommer.
Kjernen: Åffer ikke det`a?
Ca$h: Det er denne hersens pressen. Dere har jo sett oppslagene, og nå vil skattemyndigheten granske oss, og attpåtil ti år tilbake i tid.
Kjerne: Buuuh, ned med skattemyndighetene!
Ca$h: Helt enig, men det er ikke noe vi får gjort, bortsett fra å nekte å utlevere bilag til granskerne, noe vi selvfølgelig akter å gjøre.
Kjernen: Ja! Go Ca$h!
Ca$h: Og hvis noen spør dere om noe så aner dere ingenting.
Kjernen: Ja, Ca$h.
Ca$h: Disse hersens journalistene går hardt ut mot oss bare fordi vi er FrP.
Kjernen: Ned med journalister!
Ca$h: Hadde vi sittet med makten så hadde ikke folk flest måttet betale skatt for alt mulig rart.
Kjernen: Nei til skatt!
Ca$h: Hadde vi sittet med makten så hadde folk flest fått beholde pengene sine istedenfor at noen skulle ha brukt dem opp på noe helt uvesentlig og helt ubrukelig.
Kjernen: Hæ?
Ca$h: Nei, fanden! Det kom visst litt feil ut. Ned med pressen!
Kjernen: Ned med pressen! Vi er best! Skatt er dust! Nei til skatt!
Ca$h: Makta til folket! (det vil si oss)
Kjernen: Go Ca$h! Go Ca$h! Go Ca$h!

Politisk kommentator på nyhetene: Jaja men, nå er FrP ute i hardt vær. Dette kommer de nok til å merke på meningsmålingene en liten periode.

Intellektuelle på en fancy kaffebar med designermøbler som er ubehagelige å sitte på: Kanskje det kan bli slutt på FrPismen. Sier Marx noe om dette?

Godt brisne fjortisser på hjemme alene fest: Carl er kul, han gjør akkurat som han vil lizzom. Ja, han gir faen i hva disse politikerne sier.

Jeg: Kommer noen til å bli bura inn eller få en eller annen form for straff hvis det viser seg at noen på stortinget har jukset med skatten? Og hvorfor vil ikke de andre partigruppene, bortsett fra Venstre, offentliggjøre sine regnskap? Her er det noe som stinker.