Portrett: Scott Givot – Kulinarisk revolusjonær

Scott Givot
Foto: Henrik Kreilisheim
– Inkludering og fellesskap er ord som brukes ofte av politikerne, men handlingen som burde følge ordene uteblir, sier amerikanske Scott Givot, leder i International Association of Culinary Professionals. Som ble så fascinert av Norge etter et møte med Ingrid Espelid Hovig at han like godt flyttet hit.   

– Inkludering og fellesskap er ord som brukes ofte av politikerne, men handlingen som burde følge ordene uteblir, sier amerikanske Scott Givot, leder i International Association of Culinary Professionals. Som ble så fascinert av Norge etter et møte med Ingrid Espelid Hovig at han like godt flyttet hit.   

Kjøp abonnement eller logg inn for å lese videre!

Tidligere abonnenter: Hvis du er abonnent fra før bruker du epostadressen som brukernavn. Passordet er: utrop

Nye abonnenter: Du bruker passord og brukernavn som du registrerte abonnementet med for å logge inn.