Sagt om innvandring

 
Foto: Ed Yourdon
– Folk flest er ikke ekstremister.

– For de som ønsker mindre innvandring er løsningen å bli strengere på hvem som får opphold, altså slippe mindre innvandrere inn. Sannheten er at dette absolutt ikke er løsningen.

Skribent Kristiane Mauno Krystad, i Dagsavisens Nye meninger-spalte, 11. august.

– For vår del har vi verden som målgruppe og da må vi tenke nøye gjennom hva og hvordan vi kommuniserer. Først og fremst handler det om å inkludere, ikke stenge ute.

Hanne Løvstad, sjef i teleselskapet MyCall til magasinet Computerworld, etter at 14. augustkomitéen bestemte hun på vegne av firmaet skulle få Brobyggerbedriftsprisen for 2013.

– Ekstreme islam-motstandere kan ikke lenger skylde på sensur fra etablissementet. Myten om Eurabia eller “muslimenes organiserte overtakelse av Vesten”, får ikke oppslutning fordi det er tull, en konspiratorisk bløff, som ikke biter på folk flest. Ekstremistene blir like patetiske som de ultraradikale på venstresiden som så gjerne vil lede folket, men må konstatere at folket går en annen vei. Årsaken er trolig enkel: Folk flest er ikke ekstremister.

Torbjørn Røe Isaksen, Stortringsrepresentant Høyre på debattplass i Dagbladet.

– En person som er utsatt for menneskehandel bør få utløst rettigheter i kraft av å være offer, og ikke som et vitne.

Lena Hanssen i Bymisjonens tiltak mot menneskehandel til Afteposten om hvorfor kun 50 ofre for menneskehandel har fått asyl i Norge.

– Jeg sier ja takk til et eget Kven-ting, men ikke sammen med Sametinget.

Fungerende sametingspresident Vibeke Larsen (Ap) til NRK Sápmi om forslaget om felles kven- og sameting.