Verden rundt

Skoleprosjekt i samarbeid med scampi-leverandør

 
Foto: mynewsdesk.com
Author Recent Posts Claudio CastelloJournalist i Utrop Latest posts by Claudio Castello (see all) Forsikringsselskap tilbyr ansatte å bytte helligdag - 29.03.2024 Langfredag som grenseløs høytid - 29.03.2024 Vil fremme vitenskapelig basert antirasisme - 28.03.2024 NorgesGruppen har i samarbeid med sin leverandør av scampi, Butlers Choice, som leverer til merket Fiskemannnen, valgt å finansiere skolegang […]

NorgesGruppen har i samarbeid med sin leverandør av scampi, Butlers Choice, som leverer til merket Fiskemannnen, valgt å finansiere skolegang til barn av fabrikkarbeidere i Vietnam.

I mai 2013 var fagsjef for etisk handel i NorgesGruppen, Line Wesley-Holand og fagsjef CSR og prosesstyring i Unil, Bjart Thorkil Pedersen (bildet) i Vietnam for å besøke fabrikker og for å ta en dialog om etiske retningslinjer og sosialt ansvar.

Samtalene har resultert i at NorgesGruppen støtter renovering av sanitære anlegg på den lokale skolen i samarbeid med Choice foundation. Blant annet vil NorgesGruppen betale 50 prosent av skolepengene.

– Betalingsmodellen har vi kommet frem til i samarbeid med Butlers Choice, da det er viktig for oss at det finnes en deling med foreldrene slik at de forplikter seg til å følge opp barnas skolegang” forteller Pedersen i en pressemelding.