Ukens sitater

 
Foto: Privat
Author Recent Posts Are Vogt Moum og Claudio Castello Latest posts by Are Vogt Moum og Claudio Castello (see all) – Pass på blodsukkeret under Ramadan! - 12.06.2015 Verden Rundt - 13.01.2014 Ukens sitater - 18.12.2013 – Jeg kommer ikke i ordentlig julestemning før haram-diskusjonene når sitt høydepunkt. Det nærmer seg..:D. Same procedure as every year. […]
Are Vogt Moum og Claudio Castello
Latest posts by Are Vogt Moum og Claudio Castello (see all)

– Jeg kommer ikke i ordentlig julestemning før haram-diskusjonene når sitt høydepunkt. Det nærmer seg..:D. Same procedure as every year.
Linda Alzaghari (bildet), leder i Minotenk, på sin Facebook-side, 12.12.

– Likevel er det verdt å påpeke at diskrimineringen ikke spredt jevnt utover det norske arbeidsmarkedet. Det er store forskjeller mellom ulike yrkesgrupper, og diskrimineringen er langt mer utbredt i privat sektor.
Forsker Arnfinn Haagensen Midtbøen, Aftenposten 17.12.

– Verre er det at norske muslimer tror at Document hater dem. Inntrykket forsterkes når de besøker siden deres og finner artikkel på artikkel med negativitet og mistenksomhet. Dette er trist og unødvendig. Antagelig har norske muslimer mer til felles med skribentene på Document, spesielt med en konservativ kristen som Rustad, enn med antirasistene som er opprørt på deres vegne. 
Skribent Bjørn Stærk i Aftenposten, 17.12.

– Vi skal si til nye EU-land, at inntil din økonomi, din velstand, ligner på vår, har dere ikke rett til fri bevegelse.
Storbritannias statsminister David Cameron, sitert under et bedriftsbesøk på en tefabrikk i Darlington, 13.12 av Sunday Times. Cameron vil sette tak på antall innvandrere, reservere visse yrker for briter og nekte fattige adgang til landet.

– Nå er det på tide at kristne afrikanere, kristne fra Asia og andre kristne innvandrere i Norge lar sine stemmer høres. Vi må nå reise oss med samlet styrke og stå for det vi tror på.
Olympia Ahenkorah, leder De Kristnes Ungdom, i kommentarplass på dagen.no, 16.12.

– Vi tar selvfølgelig avstand fra alt som har med rasisme å gjøre, men etter å ha snakket med vår spiller, ser vi utvilsomt annerledes på dette enn Lørenskog. Vi har en helt annen oppfatning av situasjonen.
Sportsdirektør Pål Higson i Stavanger Oilers til Aftenbladet 18.12 om at at en av Oilers-spillerne angivelig skal ha kommet med en bemerkning av rasistisk karakter mot Lørenskog-spilleren Wacey Rabbit

Hvis det skal bli en magisk jul med mening, så er det kvinnenes ansvar.
Forsker Kristine Warhuus Smeby om juleforberedelser i norske hjem til Kilden, 18.12.2013