Norsk-pakistansk moteshow for veldedighet

Inntektene gikk til The Citizen Foundation Norway, en organisasjon som hjelper for å bringe positive sosiale endringer i Pakistan.

Stiftelsen bygger skoler i Pakistan og hjelper barn som er mindre priviligerte med utdanning, sier Neha Ikram (20) som er eventarrangør, til Utrop.

Showet, som har som formål å vise frem mote mangfoldig mote, hadde besøk av designere fra Emiratene, Pakistan og andre europeiske land.

– Voyage of Creation er en kunstnerisk reise, et plattform hvor mangfold, innovasjon, kreativitet og veldedighet er i fokus, sier Ikram.

Har brobygging som hovedmål

Neha fremhever at showet er en plattform hvor mangfold, innovasjon, kreativtet og veldedighet er i fokus, og hvor brobygging er hovedmålet.

–  Vi henter inn ulike designere fra Pakistan som viser frem sine kolleksjoner i Norge. Vår hovedkjendis designer for eventet er Deepak Perwani. Han har vært kultur ambassadør for Kina og Malaysia og hans merke er verdens 6 innovasjons design-hus. Vi har etniske norske modeller som brukte plaggene for å skape mangfold.

Bilder tatt på stedet, hvor Utrop republiserer med tillatelse.