Voyage of Creation

Norsk-pakistansk moteshow for veldedighet

Norskpakistanere arrangerte moteshowet Voyage of Creation på Sentralen, hvor inntektene gikk til fattige pakistanske skolebarn.
131Shares

Inntektene gikk til The Citizen Foundation Norway, en organisasjon som hjelper for å bringe positive sosiale endringer i Pakistan.

Stiftelsen bygger skoler i Pakistan og hjelper barn som er mindre priviligerte med utdanning, sier Neha Ikram (20) som er eventarrangør, til Utrop.

Showet, som har som formål å vise frem mote mangfoldig mote, hadde besøk av designere fra Emiratene, Pakistan og andre europeiske land.

– Voyage of Creation er en kunstnerisk reise, et plattform hvor mangfold, innovasjon, kreativitet og veldedighet er i fokus, sier Ikram.

Har brobygging som hovedmål

Neha fremhever at showet er en plattform hvor mangfold, innovasjon, kreativtet og veldedighet er i fokus, og hvor brobygging er hovedmålet.

–  Vi henter inn ulike designere fra Pakistan som viser frem sine kolleksjoner i Norge. Vår hovedkjendis designer for eventet er Deepak Perwani. Han har vært kultur ambassadør for Kina og Malaysia og hans merke er verdens 6 innovasjons design-hus. Vi har etniske norske modeller som brukte plaggene for å skape mangfold.

Bilder tatt på stedet, hvor Utrop republiserer med tillatelse.