Hkeem får med seg Newkid på “Danser videre i livet”

Hkeem skal samarbeide med svenske Newkid i ny singel.
På tampen av høsten slapp Hkeem og Makosir «Danser videre i livet», som fort gikk rett til topps på de norske streaminglistene.
5Shares

Stovner-gutten Hkeem slippe nå ut en remix med den svenske pop og R-yndlingen Newkid – som siden debuten i 2011 har generert over hundre millioner streams, vært nominert til både P3 Guld og Grammis, og slapp i 2022 albumet «Vi», som gikk rett til topps på den svenske albumlisten.

– Jeg ville samarbeide med Newkid, fordi han er en av de dyktigste artistene i Sverige, og han har en fantastisk sangstemme. Det er en ære å kunne få Newkid på remixen her. Han har vært i gamet lenge, så han vet hvordan ting skal gjøres, sier Hkeem til Sony Music Norge.

Med en sårbar og følelsesladd låt om hvordan en tidligere partner går videre og har det tilsynelatende fint, mens en selv sitter igjen med følelsen av å ha investert mer enn den andre parten, har Hkeems energi og sårbarhet nådd over landegrensene.

– Jeg tok meg selv i å nynne refrenget på norsk etter å ha hørt sangen en gang. Så feit. Jeg har likt Hkeem sin energi siden første gang jeg hørte ham, så det føles så fantastisk at vi fikk til denne, forteller Newkid til Sony Music Norge.