Norsk-marokkansk rapper med ny singel

Norsk-marokkanske Ezzari er nå klar med en ny singel.
Foto: Michael Ray Vera Cruz Angeles
Etter å ha spilt rundt om i landet i sommer med  låter som Casablanca, er Ezzari klar med en låt som er dedikert til alle som går igjennom noe vanskelig.
0Shares

Singelen heter Tiden leger sår, og utgis i løpet av helgenen.

– Uansett hvor vanskelig en har det, så er det viktig å holde hodet oppe og se frem, sier han via en pressemelding til Universal Music Norge.

Ezzari, eller Adam Ezzari som han heter, er vokst opp på Hauketo og ble Norgeskjent gjennom tv-serien SKAM.

Selv har ikke Ezzari ligget på latsiden i sommer. Etter han slapp singelen Casablanca i sommer, har han spilt på en rekke festivaler som Slottsfjell og VG-lista i Oslo og hele turneen. Han har også vært aktiv med podkasten Andregenerasjonen på NRK P3 som er i sin andre sesong.

Tiden leger sår er en låt dedikert til alle som går gjennom noe vanskelig. Den handler om en gutt som har mange problemer i oppveksten, mister til og med forholdet til far og mor, og ender opp i fengsel. Men når han slipper fri prøver han å se fremover, og kommer på rett spor, og historien ender veldig positivt.

– Jeg føler det viser at uansett hvor langt nede en er, så er det viktig å holde hodet oppe, fordi til syvende og sist, tiden leger sår. Når jeg var langt nede, så hadde jeg trengt en låt som dette å høre på, forteller Ezzari.