Halat og Zubeida blir nye programledere i trekningsshow

Truls Pedersen, Zubeida Haji Hassan, Halat Sophie Askari og May Lisbeth Midtgård Myrvang er årets programledere for Lotto-sendingene.
Halat Sophie Askari fra Oslo og Zubeida Haji Hassan fra Sandnes er nye programledere for de tre trekningsprogrammene Lotto, Vikinglotto og Extra

Sammen med May Lisbeth Midtgård Myrvang og Truls Pedersen vil de to gi oss tall og premier på tirsdager, onsdager og lørdager på NRK.

Lotto, Vikinglotto og Extra produseres av produksjonsselskapet Fabelaktiv for NRK. Norsk Tipping har ansvar for gjennomføring av trekningene.

– Jeg gleder meg veldig til dette oppdraget! Har store sko å fylle, men med så dyktige folk i produksjonsteamet, bak kameraet og i medprogramlederne, så blir dette skikkelig bra!, sier Halat Sophie Askari.

Halat er 36 år gammel, fra Oslo, og er yogalærer og fotograf. Hun har en bachelorgrad i idrettsvitenskap, og har jobbet flere år i treningsbransjen som PT og kursholder.

Halat vil bli å se på skjermen første gang tirsdag 6.juni på Extra.

Zubeida Haji Hassan er 28 år gammel, fra Sandnes, og jobber med formidling i kulturlivet. Hun er engasjert i likestillingsarbeid og frivillighet, og har en master i globale utviklingsstudier.