— Gjerrige overfor innvandrere

— FrP har elendig integrasjonspolitikk og elendig økonomistyring, mener Akhtar Chaudhry (SV).
— En budsjettsprekk på 600 millioner har de råd til når det handler om hoppbakke, men å bevilge penger til et flerkulturelt hus koster for mye ifølge Frp. De er direkte gjerrige overfor det flerkulturelle i Oslo, sier Akhtar Chaudhry til Utrop.

Slik beskriver SVs stortingsrepresentant og tidligere bystyrerepresentant FrPs pengepolitikk.  Spesielt reagerer han på partiets håndtering av SVs forslag om å bygge et flerkulturelt hus i Oslo. Ifølge Chaudhry skulle et slikt prosjekt ha kostet langt mindre enn de 600 millioner kroner som, ifølge han, er kastet ut av vinduet.

— Det hadde uansett ikke kostet mer enn ti millioner kroner. Det stemte FrP imot i Oslo bystyre for et par år tilbake. Dette er småpenger sammenlignet med de budsjettsprekkene de borgelige partiene har stått for. FrP har både vært ansvarlig for Flexus-systemet og nye Holmenkollen med katastrofale følger, sier  Chaudhry oppgitt.

Vil bygge flerkulturelt hus
SVs forslag om å bygge et flerkulturelt hus har de ennå ikke gitt opp. Ifølge Chaudhry er visjonen å ha en felles møteplass der forskjellige kulturer kan møtes og lære av hverandre.

— Et slikt hus har vi behov for i Oslo. Ikke bare for minoritetene, men også for majoritetsbefolkningen. Ungdommen trenger et sted å være, organisasjoner kan ha lokaler der og stedet vil kunne fungere som brobygger mellom kulturer. Det er slike tiltak vi trenger for bedre integrering, sier han.