Frp satser igjen på innvandringskortet

Strutter med selvtillit: Frp og Siv Jensen har i sistetiden slitt med lave tall på meningsmålingene. Nå går partiet tilbake til sin store kjernesak, innvandring, for å gjenvinne velgere.
Foto: frp.no
– Ingen skal få utnytte asylstatusen og reise hjem og leve som lykkelige, rike, feite menn, uttalte Frp-leder Siv Jensen under helgens valgkampstart på Stokke.
0Shares
Fremskrittspartiets nåværende leder Jensen og tidligere leder Carl I. Hagen er gjenforente og i gang med valgkampen. Nå går de til kamp mot late innvandrere, fastslår ukeavisenledelse.no.
Nestleder Per Sandberg uttalte nylig at det ikke er innvandring og integrering som skal løfte partiet på målingene. Valgforsker Frank Aarebrot sier seg enig,

– Luften har gått litt ut av Frps ballong på dette området etterhvert som andre partier også har blitt mer restriktive.

Hagen og Jensen derimot, spilte innvandringskortet for hva det var verd under helgens samling. 

Prioritér norske behov

Vi er først og fremst interesserte i å tilfredsstille behovene til egen befolkning, ikke alle andres, var budskapet fra tidligere partiformann Hagen

– Hvis antallet asylsøkere går fra 8.000 til 18.000, så etablerer man automatisk 10.000 nye asylmottaksplasser. Samtidig stemmer regjeringen ned alle forslag om statlige bedriftsmidler til sykehjemsplasser. Behovet for en tydelig stemme kom klart fram etter nyheten om at statsminister Jens Stoltenberg reiser til Polen og redder lokalsykehus, mens hans egne sykehus her hjemme sultefores. sier Hagen til ukeavisenledelse.no.