La ut skytevideo på YouTube

Luftgeværjihad: norsk-irakeren Mohyeldeen Mohammed har tidligere "truet" med et 9/11 på norsk jord. For knapt en måned siden la han ut en video med tittelen "Jihad Norge", hvor han driver med skytetrening.
Foto: Fotofaksimile
Larvikværing og norsk-iraker Mohyeldeen Mohammed (25) er blitt deportert fra Saudi-Arabia. Nylig la han ut en video med voldelig innhold på internett.
0Shares
En video datert 22. august på nettstedet YouTube under tittelen Jihad Norge viser en mann som er filmet i det han skyter med luftgevær. Mannen på videoen er mest sannsyligvis Mohyeldeen Mohammed, som har lastet opp videoen på sin egen profil, med beskrivelsen “skytetrening” (Utrop tar ikke ansvar for publisert innhold fra en tredjepart).
Sterke kommentarer

Videoen har skapt sterke reaksjoner blant andre nettsurfere, og kommentarene har ikke latt seg vente på seg, hvor en del helt klart ikke egner seg på trykk:

– Han er en drittsekk som burde kastes tilbake til det landet han kommer fra. En skam for muslimer som oss.
– En skam at du blir omtalt som norsk i avisene. Du er ikke noe annet en en wannabe terrorist som bør sperres inne.
Men også enkelte kommer med positive reaksjoner:
– Å ønsker sharia er ikke noe mer kriminelt enn demokrati som har flere liv i sitt navn. Kom dere ut av våre land så vi kan reise tilbake! Dere vil at vi skal dra “hjem”, men dere er jo der og lager kaos.

Ingen kommentar fra PST eller FFI

Utrop var i kontakt med Politiets Sikkerhetstjeneste (PST) angående materialet som er lagt ut på Mohyeldeens YouTube-konto uten å få en reaksjon på saken.

– Vi kommenterer ingen enkeltsaker. Det er vår policy, sa PST-kilden som kontaktet utrop.no.

Heller ikke Forsvarets Forskningsinstitutt som Utrop også ringte og mailet til ville si noe om saken.

NB! Videoen er nå fjernet fra YouTube.