– Viker ikke en milimeter

Strutter med selvtillit: Frp og Siv Jensen har i sistetiden slitt med lave tall på meningsmålingene. Nå går partiet tilbake til sin store kjernesak, innvandring, for å gjenvinne velgere.
Foto: frp.no
– Fremskrittspartiet viker ikke én millimeter i forsvaret av den norske, sekulære uavhengigheten, sa leder Siv Jensen på Frps strategikonferanse, skriver Aftenposten.
0Shares

Hun innledet en to dager lang konferanse for 200 tillitsvalgte i partiet, blant annet med å kommentere demonstrasjonene mot filmen «The Innocence of Muslims» i Oslo fredag.

– Innvandrere som kommer til Norge, de skal vite en ting: Norge er en pakkeløsning. Frihet og trygghet kommer med forpliktelser. Velferd kommer med krav om likestilling, demokrati og ytringsfrihet. Vårt samfunn og vår velferd betyr at våre verdier aksepteres og respekteres. Gjør man ikke det, må de reise til et sted som drives av andre prinsipper enn av de sunne, grunnleggende rettsstatsprinsippene som gjelder i Norge, sa Jensen (bildet) til stor applaus.

Hyllet Youngstorget-fremmøtte

Samtidig som hun refset de radikale som møtte opp utenfor USAs ambassade, krediterte hun markeringen på Youngstorget.

– Vi så en annen demonstrasjon på Youngstorget i går. Jeg syns det var bra at de ikke ville identifisere seg med den gjengen ved den amerikanske ambassaden. For det sier noe om at størsteparten av muslimene bosatt i Norge er fredselskende mennesker og har forstått noe helt grunnleggende ved vårt samfunn, nemlig at ytringsfriheten gir dem rett til å stå der og si det de mener, uten frykt for represalier eller overgrep. Det handler om ytringsfrihet, fremholdt Jensen til Aftenposten.