Flerkulturelle talenter møter Kronprinsen

Kronprins Haakon sier ikke alle må være like i et samfunn.
Foto: Claudio Castello
Torsdag 4. april inviterer NHO til en nasjonal konferanse for deltagere i sitt utviklingsprogram for flerkulturelle talenter, Global Future.
0Shares

Forut for konferansen vil Kronprins Haakon (bildet) møte fem deltagere fra programmet i en privat samtale.  De fem er fra ulike verdensdeler, bosatt i ulike deler av landet og med ulikt ståsted i arbeidslivet. 

En av disse er kandidat fra NHO Innlandet: Sayed Zahir Nasir fra Hamar og opprinnelig fra Afghanistan. Spesialrådgiver for skattekrim i Skatt Øst. Nylig kåret til en av ti rollemodeller for innvandrere av Leadership Foundation.

– Unikt
Kronprinsen vil også være gjest under deler av selve konferansen, hvor også NHO Innlandets kandidater Azadeh Mirsayyar (fra Lillehammer) og Arnold Hjelm Nielsen (fra Løten) vil holde innlegget: “Rollebytte – fra statist til hovedrolle”.

– Med denne konferansen ønsker NHO å synliggjøre mulighetene og den unike kompetansen Global Future-deltakerne representerer. Disse deltagerne representerer en kompetanse som blir stadig viktigere i en globalisert verden.  Vi setter veldig stor pris på at Kronprinsen viser et så stort engasjement for denne gruppen og ønsker å lære mer om deres erfaringer fra møtet med arbeidslivet i Norge, sier NHOs administrerende direktør Kristin Skogen Lund til opppland.no.