– Nakne islamister

 
Foto: Claudio Castello
For hver rettsak om norske islamister som går i Oslo tingrett blir de mer og mer avkledd. Snart har de ingenting igjen, skriver TV2-journalist Khadafi Zaman i et innlegg.

– Etter å ha dekket rettsakene mot fem norske fremmedkrigere ventet jeg ikke mange overraskelser i saken mot Ubaydullah Hussain. Eller “Ulrik Hofstad”, som han ble kalt av sin medtiltalte etnisk norske konvertitt på 19 år. Han fant på et kodenavn som starter på U og slutter på H. Den skjønner nok ikke PST, trodde nordmannen. Men joda, de tok den, skriver han i sin TV2-blogg.

Videre skriver Zaman at det er noe som er nytt i denne rettsrunden.

– For første gang hører vi norske fremmedkrigere snakke om barnebruder i Syria.

 Zaman viser til en lydfil som aktoratet spilte av i retten, hvor man kan høre stemmen til den norske fremmedkrigeren Abdul Hakim Sanchez Hammer. Hammer  ble drept mens han kjempet for terrorgruppa Islamsk Stat i begynnelsen av 2015.

– Bror, her kan du gifte deg med 12-13 åringer. Halal. No problem. Du må komme deg hit. Vi skal fikse deg en 13-14 åring.

Gjort skade
Zaman mener at de nå avkledde islamistene har påført norske muslimer stor skade.

– For mens islamistene barberer skjegget og skylder på at det hele var et opplegg for å skape overskrifter, opplever mange muslimer et økende islamhat. Det er de som må svare for ugjerningene til forskrudde fanatikere.

Klikk her for å lese hele innlegget.