Flyplassen i Karachi angrepet på nytt

 
Foto: Saqib Qayyum
Rundt 10 væpnede opprørere gikk til angrep ved en kontrollpost ved Jinnah internasjonale lufthavn.
0Shares

Angrepet føyer seg til et som tok sted natt til mandag, og som krevde 37 menneskeliv, hvor pakistansk Taliban tok på seg ansvaret.

– Skytingen skjer ved en kontrollpost som skal beskytte flyplassen, sier en talsmann for flyplassen til nyhetsbyrået AFP.

Foreløpig er det ikke kjent hvem som står bak tirsdagens angrep.

Samtidig kommer det også meldinger om at all flytrafikk er innstilt. Fly som var på vei til Karachi da angrepet skjedde, ble sendt til andre flyplasser. Passasjerene er evakuert fra flyplassen, og samtlige veier til flyplassen er stengt.

Skutt tilbake
Innenriksminister Chadhry Nisar Ali Khan bekrefter på sin side at sikkerhetsstyrker ved flyplassen har skutt tilbake mot angriperne.

– Styrker er sendt til stedet for å bistå flyplassens sikkerhetspersonell i å holde terroristene unna, skriver Pakistans militære i en pressemelding.

Tragisk
For norsk-pakistaneren Waseem Mirza, som har fulgt med på begivenhetene på nett-tv, er dommen klar.

 
Foto : Claudio Castello

– At nasjonen blir kuppet av korrupte politikere og “såkalte” muslimer som bokstavlig talt har laget et helvete i landet, sier han til utrop.no.

Han håper militæret ikke bare at de militære får kontroll på flyplassen og at de ansvarlig blir straffet. 

– Jeg synes myndighetene har vært passive. Nå må man redde nasjonen fra en stadig voksende voldsspiral, sier Mirza.

– Forfeilet politikk
Faiz Alam, som også med sterk bekymring har sett på livesendingene fra Pakistan, går enda lenger. Ifølge Alam viser angrepet at regjering har mislyktes i kampen mot terrorismen.

 
Foto : Privat

– Folk i Pakistan føler seg ført bak lyset med de såkalte “fredssamtalene” mellom regjeringen og ytterliggående grupper, sier han tuil utrop.no.

For å følge med utviklingen fra Pakistan live gå inn på vedlagte link:

http://live.arynews.tv/