- Kamila kjemper om å opptre på VG-Lista - 06.05.2024
- Slik fornyes tamilsk identitet i Norge - 05.05.2024
- Åpne opp for hijab, kors og kippah i politiet? - 05.05.2024
Wolfgang Puck, den verdenskjente kokken som har laget menyen til Oscar-utdelingen siden 1995, inkluderte Black Sea Flatbread (Karadeniz Pidesi) og tørkede aprikoser fylt med fløte (Kaymaklı Kayısı Tatlısı) på årets festmeny, ifølge Go Turkiye.
Utdelingen ble avholdt på Dolby Theatre i Los Angeles natt til 27. mars. På den offisielle etterfesten fikk verdensstjernene smake på tyrkiske spesialiteter.
– Tyrkia har et av de rikeste kjøkkenene i verden takket være sine tradisjonelle oppskrifter og økologiske produkter. Det er mye å oppdage i det tyrkiske kjøkkenet. Alle de syv regionene i Tyrkia er fulle av smak, historie og kultur. Det er mange byer i Tyrkia som må besøkes og som har deilig mat. Familien min og jeg besøker Türkiye hver sommer med glede, sier Puck.