Foto: Flickr.com

Lag kikertesuppe med tomat

Superrask enkel pakistansk kyllinggryte med hermetiske tomater og kikerter, og god hverdagskost.

Utrop nr. 13/2010 (30.09.2010)

Oppskriften gir nok til fire porsjoner. 

Ingredienser

4 stk kyllingfilet i strimler
¼ ts finhakket rød chili
¼ ts gurkemeie
¼ ts malt spisskummen
salt og pepper
1 ss olivenolje
1 båt hakket hvitløk
2 stk snittet vårløk
1 boks hermetiske tomater
1 boks hermetiske kikerter
100 g frisk spinat eller bladpersille

Slik gjør du:

1. Legg kyllingstrimlene i en bolle med krydder og bland godt. La det gjerne stå og trekke smak en stund.

2. Varm olivenolje og tilsett vårløk og hvitløk og fres i ca. 30 sekunder. Tilsett kyllingfiletene og fres dem i 2-3 minutter.

3. Tilsett tomater og skylte kikerter og la det hele bli gjennomvarmt. Tilsett spinat eller persille helt til slutt, og server med en gang.