Filmvisning av For Sama og kick-off med Alexander Buchmann

Studenter Uten Grenser inviterer til filmvisning av FOR SAMA og kick-off med Alexander Buchmann.
0Shares

FOR SAMA er en kritikerrost dokumentar fra innsiden av den syriske borgerkrigen. En ung journalist filmer fra sin hverdag som brått endrer seg i det krigen bryter ut. I samarbeid med Europafilm gir vi dere muligheten til å se filmen på nettkino til godt rabattert pris – 71 kr.

Før vi starter salget av billetter arrangerer vi et kick-off med Alexander Buchmann! Alexander er tidligere håndballproff, men jobber nå i Leger Uten Grenser og er en svært erfaren feltarbeider. Han har vært på tre oppdrag i Syria og skal fortelle og svare på spørsmål om sine opplevelser derifra.

Kick-off blir torsdag 7. mai kl. 19:30 på WebEx (det trengs ingen nedlastning). Link vil bli lagt ut noen dager i forkant.

Praktisk info:
– For å få billetten (koden), må dere vippse 71 kr til 544 360. Send screenshot av betalingen til Studenter Uten Grenser Trondheim, så får dere koden. Om dere vil kan dere legge på et ekstra beløp som går til Leger Uten Grenser.
– Koden kan bare brukes én gang og vil være gyldig fra 7. mai til 14. mai. Dere bruker den her: https://nettkino.no/perma/75f71f50f037f54c60f66498a56fe14e
– Pengene går uavkortet til filmskaper, distributør av filmen (Europafilm) og visningsarena (nettkino.no). Et eventuelt overskudd går til Leger Uten Grenser.
– Man kan velge å bare være med på kick-off, bare se filmen eller begge deler. Man må være i Norge for å se filmen.

Vi tror dette blir veldig spennende og gleder oss masse! Veldig fint om de som vet at de vil delta trykker på skal så vet vi hvor mange koder vi skal gjøre klar.