Gratis høstseminar på Ullevål sykehus

Author Recent Posts Claudio CastelloJournalist i Utrop Latest posts by Claudio Castello (see all) Innvandrerdøtre lykkes både i jobb og utdanning - 25.04.2024 – Viktig at Norge øker støtten - 25.04.2024 Fredskonferanse under krigsfare - 24.04.2024 Lærings- og mestringssenteret for barn og unge (LMS-barn og unge) OUS, arrangerer Kunnskapsrik og trygg i møte med minoritetsspråklige […]

Lærings- og mestringssenteret for barn og unge (LMS-barn og unge) OUS, arrangerer Kunnskapsrik og trygg i møte med minoritetsspråklige familier for 14. år på rad.

Velkommen til vårt årlige seminar på Ullevål sykehus. I år planlegger vi både digital og fysisk deltagelse.

NB! Muligens blir det begrenset antall deltagere ved fysisk oppmøte (litt uvisst ennå) og derfor er det bindende påmelding!

o   Vi skal være i Midtblokken (Bygg 6) på Ullevål sykehus (se vedlegg 2)

o   Personer som har feber, hoste eller andre symptomer på luftveisinfeksjon (selv ved milde symptomer), skal ikke delta på seminaret

o   Gjeldende smittevernstiltak vil bli ivaretatt

Seminaret vil også bli streamet. Ønsker du å delta digitalt? Send oss en påmelding på e-post og merk med «stream». Vi vil da sende deg mer informasjon.

Det er fint om invitasjonen blir videreformidlet til noen du tror kan tenke seg å delta på seminaret. Alle er velkommen – og seminaret er gratis!

NB! Vi har satt påmeldingsfrist til 22. november, men først-til-mølla-prinsipp ved fysisk deltagelse – og som nevnt, bindende påmelding!

Kun enkel servering (kaffe, te og frukt)

Tid: 24.11, kl. 08.40-15.00
Sted: Ullevål sykehus