Hjem Det skjer Henri y su Kache

Henri y su Kache

Author Recent Posts Claudio CastelloJournalist i Utrop Latest posts by Claudio Castello (see all) FlePsy vil ha et mer inkluderende og mangfoldig psykolog-Norge - 18.04.2024 – Høyrepopulistisk tilbakeslag et reaksjon på salafisme - 17.04.2024 Fortsatt langt frem for reell likestilling på arbeidsplassen - 16.04.2024 Fredag 22. oktober står det nyetablerte salsaorkesteret Henri y su Kache […]

Fredag 22. oktober står det nyetablerte salsaorkesteret Henri y su Kache på hovedscenen, sammensatt av elleve av de beste latinmusikantene vi har i Skandinavia, bosatt i Danmark, Sverige og Finland.

Bandleder Henri Benitez har en merittliste bak seg som bassist og vokalist i orkestrene Pupy y los que son Son, Papucho y su Manana Club, Leonel Limonta y Azucar Negra og Combinación de la Habana.

I Europa har han bl.a. spilt sammen med Grupo Dansón, Tito Nieves, Manolin El Médico de la Salsa og Calixto Oviedo. Orkesteret spiller ekstremt dansbar salsa, i tillegg til at de tilbyr en herlig fusjon av timba og ulike andre latinske rytmer og stilarter. Navnet er sammensatt av K for København, hvor orkesteret er grunnlagt og hvor de hadde sin premiérekonsert, og Aché, som forbindes med hell & lykke, energi og kraft.

Kom og opplev ekte karibisk stemning på Riksscenen! Internasjonale DJ´s og dansere opptrer. Konserten arrangeres i samarbeid med Oslo Caribbean Festival.

Tid: 22.10, kl. 21.00.
Sted: Riksscenen, Trondheimsveien 2.