Hinduorgansiasjon med fundraising for å støtte Kreftforeningen

12Shares

Hindu Swayamsevak Sangh (HSS) NORWAY inviterer til støttearrangement 24.10 på Vallhall Arena.

HSS Norway er et frivillig barn og ungdoms kulturforening som er registrert i Brønnøysund . Vi gjør mange aktiviteter med barn og ungdommer hele året. Hver uke arrangerer vi noe som lærer barn og ungdommer i å hvordan være en del av samfunnet med gode verdier.

En gang i året arrangerer vi også leirskole for barn, ungdommer og voksne for å lære og fortelle dem om indiske og norske verdier samt hvordan leve mer miljøvennlig i dagens samfunn. Vi har arrangert små arrangementer hvert år til nå, som vi har arrangert med våre egne midler.

Etter suksess med vår første og store fundraising event i 2019, ønsker vi å arrangere samme event dette året. I fjor donerte vi all overskuddet til en frivillig organisasjon i India (SEWA International). Denne gangen vil innsamlede midler doneres til Kreftforeningen siden vi ønsker å støtte en god sak lokalt også.

Det blir indisk dans (åpent for publikum), musikk, matboder og konkurranser. Vi er ca. 60-80 frivillige som prøver å få dette arrangementet til å lykkes.

For mer informasjon gå inn på vår nettside: hssnorway.org.