Leseglede | Bokbad i Kreftforeningens Vitensenter

2Shares
Gjennom flere tiår har innvandrer-kvinnene levd på utsiden av samfunnet, bortgjemt og glemt. Likevel har de oppfostret døtre som knuser patriarkat og glasstak. Hva har kvinnene vunnet, og hva gikk tapt? Med utgangspunkt i historien til sin egen familie gir Shazia Majid, journalist og fast kommentator i VG, med “Ut av skyggene” et nært og ærlig blikk inn i livet som innvandrer i Norge. Boka er sentral for å forstå vårt flerkulturelle Norge og bidrar, som forfatteren sier, til å bryte hemmelighetskremmeriet rundt helt normale livshendelser.
Kreftforeningen ønsker å invitere deg som på grunn av koronapandemien har fått kjenne på økt isolasjon og ensomhet. Her kan du treffe andre i samme situasjon og samtidig få nye impulser gjennom samtaler med et knippe forfattere om aktuelle bøker.
Dørene åpner kl. 1630. Det blir enkel servering og det vil være mulighet til å stille spørsmål, treffe forfatteren samt utforske Vitensenteret i tiden før eller etter bokbadet. Fra kl. 1730 leder spesialsykepleier Heidi Brorson oss gjennom en samtale med forfatter.
Bokbadet har et begrenset antall plasser og krever påmelding.
Om du ikke har mulighet til å delta fysisk, kan du følge bokbadet direkte fra kl. 17.30 her:
https://livestream.kreftforeningen.no
Tid: 27.10, kl. 16.30-19.00.
Sted: Kreftforeningen, Kongens gate 6.