Balkan Beat Party/15-års Jubileumsfest

10Shares
Vi har vært på vandring i koronamørket i to år, men endelig høres lyden av trompetene i det fjerne.
Det er endelig tid for den smått legendariske festen Balkan Beat Party (BBP) igjen!
Og timingen kunne ikke vært bedre, BBP fyller 15 år i år og dette skal feires! Kryss av i kalenderen for fredag 19 november og gjør deg klar for en heseblesende og uimotståelig klubbkveld på Internasjonalen!
BBP er Norges desidert mest originale, lengstlevende og grensesprengende fest! Med hovedbase i Oslo har klubben avdelinger i hele Skandinavia. Dette er lyden av Balkan og hvordan vesten og dj Prinsen Paulista ser den.
På menyen står folketoner fra de Balkanske landene (Ex-Jugoslavia) som trubaci, narodna, lautari og manele fra Romania, kyucheks fra Bulgaria, syrtaki og andre stilarter fra Hellas og tyrkisk psykedelia. I tillegg får du sigøynermusikken fra samme kontinent, i både original og remixet innpakning. Et fyrverkeri av skakke og rare rytmer som får deg til å danse hele kvelden!
Initiativtaker Prinsen Paulista a.k.a Svein Erik Håkonsen kan vise til spillejobber på nasjonale såvel som internasjonale festivaler, fra Slottsfjell, Øya og Oslo World i Norge, samt Makedonia, Serbia og Italia for å nevne noen. Han var den første dj noensinne som fikk spille på den internasjonale trompetfestivalen Guca i Serbia, invitert av brassbandet, Boban Markovic orkestar (høyeste beskytter av festivalen) I tillegg til utallige klubbkvelder i Danmark, Sverige, Finland, Litauen, Polen og Brasil og Rio de Janeiro.
Tid: 19.12, kl. 22.00
Sted: Internasjonalen, Youngstorget 2A