KulTur språkkafé med forfatter og norsklærer Cecilie Lønn

3Shares
Velkommen til den siste KulTur språkkafeen før sommerpausen! Vi møtes med forfatter og norsklærer Cecilie Lønn over en kopp kaffe eller te på Deichman Tøyens nye scene.
Cecilie Lønn har vært lærer i norsk og spansk siden 1998. Hun har jobbet i videregående skole, på voksenopplæring, høyskoler og ved universitet., men er mest kjent blant innvandrere av sine fantastiske lærebøker til alle nivåene.
På språkkafeen skal Cecilie lese for oss en tekst fra sin bok «Opp og fram!» med etterfølgende samtale. Tekstene i denne boka har et dagsaktuelt vokabular og belyser hverdagsrelaterte problemstillinger i dagens Norge – i et naturlig språk.
KulTur er en turgruppe for innvandrere. Gruppa besøker ulike kulturtilbud i Oslo, for å bli kjent med byen vår, med hverandre, og trene på norsk i samme slengen. Gruppa alternerer mellom å dra på tur og å ha språkkafé eller verksted på biblioteket. Disse språkkafeene og verkstedene ledes av frivillige som alle har kompetanse og interesse innenfor kunst og kulturfeltet. Tilbudet er gratis.
Gruppa er et samarbeid mellom Deichman Tøyen og Tøyen frivilligsentral, og er støttet av Gjensidigestiftelsen.