The Dancing Man – Med tre eksklusive argentiske dansere

I en av de mest fantastiske musikaler verden har sett, The Dancing Man, treffer vi tre argentiske stjerner, Alejandro Ibarra (26), Diego Restivo (26) og Emanuel Abruzzo (26).

De kom til Norge for fire måneder siden for å opptre sammen med andre norske og utenlandske dansere. På Centralteatret strålte guttene på scenen under de 28 glansnumre av The Dancing Man. Utrop treffer de tre entusiastiske guttene bak scenen etter showet. Stemningen er forsatt stor og danserne snakker i høyt tempo med hverandre. De begynner med å fortelle om den store dagen, 25. mai, selve nasjonaldagen til Argentina.
De sang nemlig nasjonalsangen med stor entusiasme før de gikk ut på scenen for å markere dagen.
Alejandro Ibarra, Diego Restivo og Emanuel Abruzzo vært med på forskjellige show, filmer og TV-programmer i Argentina. Guttene har gjort seg bemerket som profesjonelle dansere og artister i både Argentina og i utlandet.
Diego Restivo forteller hvordan det var å komme til Norge og andre europeiske land.
– Norske regisører ville ha nye folk i deres gruppe og vi ble invitert av Chet Walker til å bli med og danse i The Dancing Man. Vi er glade for at vi fikk mulighet til å si ja til dette og være med. Det har vært en verdifull erfaring, sier Diego Restivo.
Diego Restivo kommer fra La Plata, og flyttet deretter til Buenos Aires, hvor han har danset for flere kompanier, blant annet MercoSur Ballet og Concierto Ballet. Diego er medlem av The Internacional Company of Musical Theatre og var hovedartist i showet ”Barshow”.
Emanuel Abruzzo begynte å danse da har var fire år gammel. Siden har han danset i forskjellige kompanier.
Abruzzo har også assistert Chet Walker på seminarer og auditions til Jacobs Pillow Dance Festival 2004 i Argentina, Frankrike og Norge.
Alejandro Ibarra, studerte i Buenos Aires i ” Taller de Arte Comtemporanea del Teatro San Martin” og musikalteatret ” Estudio Julio Bocca”.
Alejandro er kjempefornøyd med hans innsatst i The Dancing Man, og er veldig glad for å få besøke Norge for første gang.
– Vi har fått mange nye erfaringer og blitt kjent med en ny kultur. Adrenalinet har boblet i kroppene våre hver gang vi skulle ut på scenen, forteller Alejandro Ibarra.
I følge guttene har det vært fantastisk å være i Norge. Å bli kjent med og dele scene med andre profesjonelle norske artister.
– Det har vært en bra kombinasjon av kulturer og bevegelser på scenen. En stor fornøyelse for oss alle å kunne dele scenen med vindurderlige dansere, forteller guttene.
Etter fire måneder med hardt arbeid, er de klare til å dra hjem til Argentina.
– Det har vært veldig koselig og spennende å være i Norge, men det skal bli deilig å komme hjem, vi har et liv i Argentina og forsatt mye jobb å gjøre. Det gleder vi oss til, sier guttene til Utrop.

FAKTA
Om the Dancing Man
– The Dancing Man består av 28 glansnumre, koreografert av Fosses assistent gjennom mange år, Chet Walker.
– Chet Walker var medansvarlig for musikalen Fosse, som i 1999 vant Tony Award. Han har regissert og satt opp Sweet Charity i Norge, London West End, Holland, Japan, Mexico og også ved flere anledninger i USA.
– The Dancing Man er et musikalsk show i to akter med innslag fra musikk som Chicago, Sweet Charity, Little Me, The Pyjama Game, New Girl in Town, Dancin’, Damn Yankees, Liza with a Z og Big Deal, samt filmene All That Jazz og Cabaret.