Det nye idolet?

Vi alle elsker musikk, det er fakta. Noen liker soul eller jazz, så liker andre folk bhangra eller hip hop. Musikkens verden har ingen ende og det er nok nesten alle vi glade for, men halvparten av musikken som blir produsert per i dag er bare søppel. Det er ikke mange som klarer å legge sine spor i musikkens verden.
En person som virkelig har fått fart på karrieren sin er Atif Aslam. Pakistansk popstjerne som ble verdenskjent med debutsingelen “Aadat”. Hans album “Jal Pari” ble solgt som gull i Pakistan og han får stadig flere fans for dagene som går. Under MultiMela 2005 opptrådte han på Rådhusplassen foran ca. 15 000 mennesker. Atif fortalte til Utrop at Norges publikum var noe av det råeste han noensinne hadde opplevd. Han elsket Norge og den norske naturen. Han satte stor pris på at han fikk muligheten til å opptre på et så stort arrangement.
Atif, som i det siste han fått tilbud om spillejobber i Bollywood, har planene klare for fremtiden.
– Det eneste jeg vil akkurat nå er å fortsette å lage bra musikk. Det viktigste for meg er responsen jeg får fra alle der ute, hittil har den vært glimrende, forteller Atif til Utrop.