Slik blir nye MSN Messenger

Author Recent Posts Alfredo Biamont Latest posts by Alfredo Biamont (see all) Etterlyser fokus på andre faktorer enn kultur og religion som årsaker til høy smitte - 22.04.2021 Sanitære kontrollregler styrkes i Oslo byggeplasser - 02.03.2021 Årets ERAS festival finner sted 24. og 25. august - 03.08.2019 Norges mest populære chatteprogram kommer snart i en […]

Norges mest populære chatteprogram kommer snart i en helt ny versjon.
MSN Messenger har tatt verden med storm, og blitt en svært populær måte å kommunisere på. I disse dager står tjenesten foran en kraftig overhaling, og den store nyheten er at MSN Messenger-navnet forsvinner helt.
Den kommende versjonen, 8.0, vil nemlig hete Windows Live Messenger, og blir en integrert del av den nye Live-tjenesten. Live Messenger er i utgangspunktet samme, gamle MSN Messenger, men den har gjennomgått en kosmetisk overhaling og fått en hel del nye funksjoner.
– Vi oppdager raskt diverse små og store endringer i layouten og måten å kommunisere på. For eksempel, når du flytter musepekeren over dine kontakter, får du opp status på vedkommende og små snarveier som lar deg sende beskjed, starte en videosamtale eller en telefonoppringning. Muligheter for å ringe dine kontakter gjennom PCen er for øvrig blant de nye funksjonene i MSN 8, skriver Din Side som har testet den nye versjonen.
Den funksjonen Microsoft snakke mest om, handler om fildeling. Meningen med dette er at du kan dele visse mapper på din datamaskin med dine venner, og disse mappene er tilgjengelige på nettet som en slags virtuell folder. Ideen er spennende, dessverre er det en av funksjonene vi ikke fikk til å fungere i betautgaven.
En annen liten, men hyggelig nyhet er offline-meldinger, som altså betyr at hvis noen sender deg en beskjed mens du er avlogget, mottar du den når du kommer på nett.