Gratis, gratis, gratis!

Author Recent Posts Alfredo Biamont Latest posts by Alfredo Biamont (see all) Etterlyser fokus på andre faktorer enn kultur og religion som årsaker til høy smitte - 22.04.2021 Sanitære kontrollregler styrkes i Oslo byggeplasser - 02.03.2021 Årets ERAS festival finner sted 24. og 25. august - 03.08.2019 Komfyr, sofa, seng, skrivebord eller hva det nå […]

Komfyr, sofa, seng, skrivebord eller hva det nå måtte være av møbler og hvitevarer, kan du få gratis.
Ny student i byen? Eller bare helt vanlig dødelig med generelt dårlig råd? Da kan gode og gratis tips komme godt med.
På “gis bort”-siden på Norges største markedsplass, finn.no
fant vi 564 annonser under denne kategorien. Den inneholder det meste du kan tenke deg – fra katter, kommoder og kjøkkeninnredning til klær, hvitevarer og husholdningsartikler.
Det er med andre ord fullt mulig å innrede et helt hus, uten å bruke én krone. Alt du trenger er en bil med tilhenger, slik at du selv kan hente tingene. For det er nok der den ligger: Folk gir bort ting de ikke lenger ønsker, og som de ikke vet hvordan de skal kvitte seg med. For eksempel i en situasjon med flyttestress hvor det er nok annet å tenke på.
På denne finner du alt som gis bort: http://www.finn.no/finn/bap/free/result?TYPE=2&SEGMENT=1&rows=30
I Norge finnes det en lang rekke nettsider hvor du kan kjøpe og selge brukte ting. Enkelte av disse tjenestene har altså i tillegg en rubrikk for “gis bort”. Her kan du velge og vrake mellom alle mulige nyttige og unyttige ting gratis.
www.finn.no
www.bruktmarked.no
www.qxl.no
www.zett.no
www.tv2.no/rubrikk
www.markedsplassen.no
www.klikkher.no
www.nettmarked.no

(Kilde: Dinside.no)