Hør på radio på nettet

Author Recent Posts Alfredo Biamont Latest posts by Alfredo Biamont (see all) Etterlyser fokus på andre faktorer enn kultur og religion som årsaker til høy smitte - 22.04.2021 Sanitære kontrollregler styrkes i Oslo byggeplasser - 02.03.2021 Årets ERAS festival finner sted 24. og 25. august - 03.08.2019 Nettradioen er kommet for å bli. Er du […]

Nettradioen er kommet for å bli. Er du tilkoblet Internett, behøver du ikke bekymre deg over verken dekning eller dårlige antenner. Tusenvis av stasjoner fra hele verden er bare et klikk unna.
I tillegg tilbyr mange kanaler nedlastinger, såkalte “podcasts” som du kan lytte til når du ikke er online, for eksempel på MP3-spilleren din når du sitter på bussen på vei til jobben.
En av de store utfordringene knyttet til nettradio-fenomenet er imidlertid å få en god oversikt over hvilke tilbud som finnes, samt muligheten til å spille inn fra radioen. Det er her svenske Screamer Radio kommer inn i bildet. Det lille programmet er enkelt å bruke, og har organisert stasjonene på tre forskjellige måter, via region, genre og tilbyder.
Velger du for eksempel region, kan du velge Europa, og der finner du også Norge, med blant annet alle NRK-kanalene, Radio 1 og Klem FM. Totalt 13 norske kanaler lå på listen da vi testet Screamer Radio. Til og med en radiokanal i Antarktis var tilgjengelig. Og naturligvis finnes en egen favorittliste du kan legge kanalene i for rask tilgang.
Screamer Radio lastes ned fra denne linken http://www.screamer-radio.com 
(Kilde: Dinside)