Stanken fra Vest

Author Recent Posts Sett innenfra Latest posts by Sett innenfra (see all) Ibsen uten tid og rom - 19.10.2006 Mener USA selv står bak 9-11 - 21.09.2006 Vi trenger nye briller! - 25.08.2006 Vestavinden går som verst over Midtøsten for tiden. Om ikke vinden selv stinker, så stinker politikken den fører med seg! Og folk […]
Sett innenfra
Latest posts by Sett innenfra (see all)

Vestavinden går som verst over Midtøsten for tiden. Om ikke vinden selv stinker, så stinker politikken den fører med seg! Og folk kjenner stanken enten de er hjemme eller på jobb, i byer eller ut på landet, i gater eller i smug. For palestinerne i de okkuperte områdene er de så vant til stanken at det ikke er den som kjennes mest på kroppen. For dem handler vestavinden og alt den fører med om liv og død!

Disse palestinere har konvertert og latt seg døpe i det hellige demokratiets vann. Men de har vært slemme, dumme og godtroende barn. De har ikke helt forstått hva demokratiet er – de har gjort noe forferdelig galt og må straffes for deres handlinger. Ikke med husarrest en uke, men ved å isoleres og sultes ihjel!

Historien går som følger: En gang for et par måneder siden dro palestinerne inn til valglokalene i et land som bare kalles ’de okkuperte områdene’ og gjorde det de hadde fått beskjed om. Onkel Vest hadde nemlig tidligere fortalt så mye om demokratiet – om hvordan det var den eneste veien frem til fred, om at alle mennesker hadde en rett og en plikt til å velge sitt eget styre. Onkel Vest hadde nesten gått fra dør til dør og fortalt dette. I gater og smug, og i flyktningleire gikk slagtrommene om denne fabelaktige oppskriften til fred og fremskritt.

Onkel Vest hadde dessuten fortalt at han hadde satt seg mål at alle i hele verden måtte ta del i denne åpenbaringen av demokratiet – så overbevist hadde han vært at han hadde gått til krig mot et nabofolk som blir kalt irakere. For Onkel Vest er mektig, skjønner du. Han er mektig, rik og sterk som en okse. Han bryr seg ikke om annet enn å få gjennom sin vilje – alle må høre på ham, alle må gjøre som han sier! Hvis ikke kan det bety krig og fordervelse. Men også det hadde Onkel Vest snakket om: At krig og fordervelse ikke er et onde når det er han som står for det. Dersom andre går til krig er de terrorister som må drepes. Og det er sikkert sant for Onkel Vest vet best.

Så disse dumme palestinerne hadde gjort slik Onkel Vest hadde bedt dem om. De hadde alle deltatt i valget og avgitt sine stemmer. Men dumme som de er stemte de på feil parti. De stemte på et parti som heter Hamas. Hamas tror ikke at Onkel Vest alltid vet best. Hamas vil ikke anerkjenne Israel og mener at palestinerne er pliktige til å forsvare seg mot okkupasjonen. De har en rett og en plikt til å gjøre slutt på okkupasjonen. Først da vil de kunne diskutere en anerkjennelse Israel. Israel er Onkel Vests beste venn skjønner du.

Men også Hamas er dumme, de mener de har rett til å kjempe mot okkupasjonen – Og det er sikkert helt galt. For det har Onkel Vest sagt at det er – og Onkel Vest vet alltid best, ikke sant?

Slik ble det til at Onkel Vest ble sint på disse idiotiske palestinerne som valgte feil! Men HAN er vis, da! Derfor har han ikke gått til direkte krig mot palestinerne. Han sparer sine bomber til disse andre idiotene i Irak. Palestinerne kan få sulte ihjel. Onkel Vest har bestemt at ingen skal gi palestinerne penger til mat og drikke. Alle palestinere må betale prisen for å ha gjort Onkel Vest sint. Selv FN-familien har sagt at de er helt uvenner med palestinerne. Palesinterne får ingen lønn denne måneden. De får ingen hjelp fra Onkel Vest og alle hans venner. Og slik er det fortsatt der borte i landet som bare heter ’De okkuperte områdene’. Snipp snapp snute – du er ute!