Blogosfæren

Author Recent Posts Blek, men fattet Latest posts by Blek, men fattet (see all) Slør til besvær - 02.11.2006 Hva er vi troende til? - 31.07.2006 Litt Norge i USA - 28.06.2006 Jeg heter Tonje og jeg er en blogger. For dere som ikke har fått med dere alt det irriterende oppstyret i norske nettaviser […]
Blek, men fattet
Latest posts by Blek, men fattet (see all)

Jeg heter Tonje og jeg er en blogger. For dere som ikke har fått med dere alt det irriterende oppstyret i norske nettaviser det siste året, så er en blogg en slags dagbok som man legger ut på nettet.

Blogging er bare en form, og den kan man fylle med hva man vil. Mange skriver om kattene sine, noen skriver om utenrikspolitikk. Det finnes strikkeblogger, fotoblogger, hverdagslivblogger, feministblogger, ferieblogger, kjendisblogger, pornoblogger, fotballblogger, filmblogger; ja si meg et tema og jeg skal finne deg en blogg.

Det eneste vi savner er flerkulturelle stemmer. Den norske blogosfæren speiler ikke sammensetningen av befolkningen, den er faktisk enda mindre fargerik enn andre medier.
Selvfølgelig kan det godt hende at det skjuler seg masse strikke- eller fotballglade norske muslimer bak anonyme masker. Men jeg har ikke sett mange som markerer seg.

Majoriteten av norske journalister lener seg til venstre. Majoriteten av det norske folk stemmer Frp. Når det norske folk leser aviser, blir det norske folk grettent. Noen av disse gretne gubbene griper til bloggmediet som sitt etterlengtede talerør og mange av disse er langt fra vennlig innstilt overfor Norge som flerkulturell nasjon.

Jeg skal legge ved noen eksempler så dere kan se hva det er å ta tak i der ute.

Hos Magnor på Nettblogg skrives det: “Innvandrere tar jo selvfølgelig med seg sin egen kultur og levemåte, for den kan de jo ikke overleve uten. Og de norske lovene, nordmenns levemåte, kan de ikke bry seg om, for de har sine egne lover, og rydder opp seg i mellom. Og troen deres er overlegen vår, ja, egentlig burde vi jo utryddes, alle vi nordmenn, fordi vi ikke tror som dem.”

Fjordman er en annen blogger, som nå har trukket seg tilbake, men da han fortsatt var aktiv, brukte han en del tid på å forsøke å overbevise oss om at det foregår en muslimsk voldtektsepidemi i Norge; at muslimske menn voldtar norske kvinner nærmest som en invasjonstaktikk.

For dette, skriver han, vil han legge mye av skylden på feminismens alter. ”Europeiske kvinner har systematisk svekket deres sønners tradisjonelle maskulinitet i tiår. De høster nå fruktene av dette. Det er også kvinnene som er mest positive til innvandring og multikulturalisme, og på denne måten tilrettelegger de for den islamske invasjonen av Europa. Vestlige kvinner undergraver sin egen frihet og sikkerhet. Jeg er ikke imponert over kvinner som bruker tusener av år på å oppnå frihet, for så å spyle den ned i toalettet ved første sjanse.. Er kvinner rett og slett mer naive enn menn?”

Jeg mener ikke at muslimske norskinger eller andre med ekstra kulturell bagasje skal føle seg tvunget til å forsvare seg mot sånt. Dere kan skrive om hva dere vil; til og med om strikkeoppskrifter. Men, som sagt, vi savner dere. Og siden jeg har denne spalten, burde jeg bruke den til noe nyttig. Som kontaktannonse for flerkulturell blogging, f.eks. De som er interessert i mer informasjon kan sende meg en mail på [email protected].