Prostituerte som integrerer?

Author Recent Posts Mellom oss Latest posts by Mellom oss (see all) Bare litt, men ikke helt? - 19.10.2006 Fra familiebesøk til ekteskap - 05.10.2006 Når vokterne blir drapsmenn… - 21.09.2006 Norske menn betaler godt for sex med nigerianske prostituerte. Selv unge gutter som ikke klarer å finne en dame etter en natt på byen […]

Norske menn betaler godt for sex med nigerianske prostituerte. Selv unge gutter som ikke klarer å finne en dame etter en natt på byen velger seg prostituerte fremfor å gå hjem alene. Sex med svarte kvinner fører til at etnisk norske gutter og menn blir mer tolerante for svarte mennesker, på den måten bidrar de prostituerte til bedre integrering, sa en venn av meg da vi diskuterte problemet. Kan det være mulig? Hvorfor ikke? Menn som blir tiltrukket av svart hud kan jo ikke være rasister? En mann plukker jo ikke opp og betaler for sex med en han ikke er tiltrukket av? Kan et slikt møte være et utgangspunkt, for menn som aldri har snakket med svarte mennesker, å få litt mer kjennskap til mennesker med en annen hudfarge?

Tvert imot, slik prostitusjon fører til mer rasisme, sa jeg til vennen min. Fordi noen menn velger svarte kvinner fordi de er billigere enn hvite kvinner på prostitusjonsmarkedet. Andre ganger tyr mannen til en enklere løsning når han ikke klarer å sjekke opp en dame. På denne måten faller valget på svarte kvinner som siste løsning. Dermed skaper man grunnlag for fordommer mot svarte mennesker – at de er billige eller horer. Flere norsk-nigerianske jenter som går på Karl Johan blir tilbudt penger av menn som vil kjøpe sex. Det stempelet mange afrikanske jenter kan få kan være grunnlag for mobbing og rasisme.

Jeg har en nigeriansk venn som er høy og muskuløs. Jeg har sett mange kvinner ser på ham når vi er ute – han er kjekk. Jeg luftet tankene mine om de prostituerte og om den diskusjonen jeg hadde hatt tidligere. Når man er kåt spiller ikke hudfarge noen rolle, sa han bestemt. Handlinger som følger av seksualdriften må ikke bli forvekslet med toleranse, mente han. Han er mange kvinners drøm. Han blir ofte sjekket opp av norske damer som tror han har en lang snabel mellom beina. En eksotisk og spennende opplevelse som bleike nordmenn noen gang lenger etter, slik ble han for noen kvinner. Det tok litt tid før han innså hva de egentlige var ute etter. Greit for meg, jeg ville jo bare ha pussy, sa kameraten min, men jeg har lært at seksualdrift ikke har noe med integrering å gjøre.