Bakvendtland

Advokat Tor Erling Staff sier at det er ikke alvorlig at voksne ber barn om «å slikke en penis som om det hadde vært en iskrem».
Miguel Carazo
Latest posts by Miguel Carazo (see all)

Gro Harlem Bruntland, hele Norges mor, trikser seg fram i helsesystemet, men vi glemmer fort saken, for det heter nettverk, ikke triksing.
Den afghanske journalistikkstudent Sayed Parwez Kambakhsh blir dømt til døden for å tolke Koranen i lys av likestillingstanken, for det er blasfemi. Innvandrerne er en ressurs, men høyt utdannede nordmenn vil ikke ha dem som naboer.

Den norske presten glemmer neppe bibeltekstene sine, men han klarer ikke å huske om han forgrep seg på sin mindreårige stedatter.

Somalierne i Oslo sier at frigjøringskamp er krig og at krig er frigjøringskamp, men at bombene som dreper sivile i Somalia og Etiopia ikke er terror.
Fredsmegler Hugo Chávez utbetaler millioner til den colombianske narkogeriljaen for å frigjøre gisler. Om de bruker pengene på hytter eller flere våpen bryr Chávez seg ikke om.

Slik sett, virker det for meg som at virkelighetens alvor ikke trenger inn hos mange.
For jeg ser ingen som reagerer. Om vi snudde litt på saken, som i Lise Männikkös Bakvendtland, kunne vi kanskje forstå bedre hva dette dreier seg om. La oss se:

Hugo Chávez tar over det norske forsvarsdepartementet og løser etter beste evne konfliktene med russerne og striden i Afghanistan. Gro Harlem Bruntland, hele Norges mor, ber et barn om å slikke en penis som om det hadde vært en iskrem.
Tor Erling Staff fordømmer Bruntland samtidig som at han blir dømt til døden for å sette Koranen i likestillings lys, for det er blasfemi. Somalierne i Oslo fordømmer en norsk prest som ble anklaget for å støtte en terrororganisasjon i Somalia.

Innvandrerne på Homlia vil ikke ha rike nordmenn fra beste vestkant i deres nabolag, for det blir fort så snobbete her.