![14071](https://i0.wp.com/img.utrop.no/wp-content/uploads/2010/01/14071.jpeg?resize=500%2C375&ssl=1)
Latest posts by Sara Saifi (see all)
- Blogg – mer enn bare sminke og trender - 05.04.2010
- Marokkansk ungdom motiveres - 12.03.2010
- Når fremtiden banker på - 18.02.2010
Ingredienser
* 500 g flatbiff av storfe
Marinade:
* 1 ss soyasaus
* 2 ss østerssaus (oyster sauce)
* 1 ts salt
* ½ ts pepper
* 2 ts maisstivelse (maizena)
Saus:
* 4 ss kjøttbuljong (utblandet i vann)
* 2 ss østerssaus (oyster sauce)
* 1 ts maisstivelse (maizena)
* 1 stk brokkoli
* 125 g hermetiske bambusskudd
* 1 stk løk
* 1 stk grønn paprika
* 200 g frisk sjampinjong
* 2 stilk stilkselleri (stangselleri)
* 125 g hermetiske vannkastanjer
* 125 g sukkererter (valgfritt)
* 2 ss olje til steking
Slik gjør du:
1. Bland sammen alle ingrediensene til marinaden. Skjær kjøttet i tynne strimler. Hell marinaden over kjøttet og la det ligge i 10-15 minutter.2. Bland sammen alle ingrediensene til sausen. Kutt brokkoli i små topper, bambusskudd, løk og paprika i strimler, sopp i båter, stilkselleri i skiver og del vannkastanjene i to. Sukkerertene deles i to på skrå. Pass på å holde grønnsakene hver for seg.
3. Varm opp woken og ha i olje. Når oljen freser, ha i kjøttet. Brun kjøttet på alle sider og ta det ut.
4. Ha i litt mer olje og stek hver enkel grønnsakssort for seg.
5. Ha alle grønnsakene og kjøttet tilbake i woken. Tilsett sausen og bland den sammen med ingrediensene. Kok opp og server med en gang.
Serveres med ris.