Øyeblikket

Gledelig prisdryss: under 200-årsjubiléumsfesten for Chiles uavhengighet, avholdt 18. september på Eventhallen, delte Chiles ambassade og Norsk-Chilensk forening ut diplomer til norsk-chilenere som har utmerket seg på ulike områder i løpet av året. Utdelingen skjedde i kategorier som kultur, arkitektur, organinsasjonsliv, partipolitisk deltagelse, kunst, idrett og journalistikk.
Foto: Claudio Castello
Gledelig prisdryss: Under 200-årsjubileumsfesten for Chiles uavhengighet, avholdt 18. september i Eventhallen på Brynseng i Oslo, delte Chiles ambassade og Norsk-chilensk forening ut diplomer til norsk-chilenere som har utmerket seg på ulike områder i løpet av året. Utdelingen skjedde i kategorier som kultur, arkitektur, organisasjonsliv, partipolitisk deltagelse, kunst, idrett og journalistikk. Kjøp abonnement eller logg […]

Gledelig prisdryss: Under 200-årsjubileumsfesten for Chiles uavhengighet, avholdt 18. september i Eventhallen på Brynseng i Oslo, delte Chiles ambassade og Norsk-chilensk forening ut diplomer til norsk-chilenere som har utmerket seg på ulike områder i løpet av året. Utdelingen skjedde i kategorier som kultur, arkitektur, organisasjonsliv, partipolitisk deltagelse, kunst, idrett og journalistikk.

Kjøp abonnement eller logg inn for å lese videre!

Tidligere abonnenter: Hvis du er abonnent fra før bruker du epostadressen som brukernavn. Passordet er: utrop

Nye abonnenter: Du bruker passord og brukernavn som du registrerte abonnementet med for å logge inn.