Vant rap-valg

 
Foto: Rap-valg
Author Recent Posts Janet Ohemeng Latest posts by Janet Ohemeng (see all) Lag jollof rice - 27.05.2016 – Hiv-positive kvinner skjuler sykdommen - 12.06.2012 Enveisbillett til Stavanger – med hjelp fra mamma - 22.04.2012 Bergenseren Omar Ali Faal (19) også kjent som Black King,  stakk av med seieren og en pengepremie på 50 000 kroner under […]

Bergenseren Omar Ali Faal (19) også kjent som Black King,  stakk av med seieren og en pengepremie på 50 000 kroner under årets rapvalg-konkurranse. Vinneren ble kåret torsdag forrige uke. Rap-valg er en landsdekkenede musikk-konkurranse hvor deltakere skriver om et samfunnsrelatert eller politisk tema som de brenner for. Målsetningen  er å skape intersse for politikk og samfunnsspørsmål blant unge og dermed bidra til økt valgdeltakelse. 

Laget politisk tegneserie

Norsk-tyrkiske, Gülay Kutal (SV), har vært bystyrekandidat i Oslo ved valget og har laget tegneserier av forskjellige opplevelser hun har hatt under valgkampen. Hun mener det kan være en mer avslappet bidrag til å motivere folk til å stemme. Tegneserien har hun laget i samarbeid med ektemannen.