Verdt å få med seg

Author Recent Posts Claudio CastelloJournalist i Utrop Latest posts by Claudio Castello (see all) Oslo Mela klare med årets første artister - 26.04.2024 Kommunikasjonssvikt på sykehus med fatale følger - 26.04.2024 Innvandrerdøtre lykkes både i jobb og utdanning - 25.04.2024 Kinesisk uke på Litteraturhuset I en tid da kinesisk kapital kjøper seg inn i hele […]

Kinesisk uke på Litteraturhuset

I en tid da kinesisk kapital kjøper seg inn i hele verden, vet vi skremmende lite om det kinesiske samfunnet, historien og kulturen.

Gjennom tretti arrangementer med blant annet foredrag, seminarer og forfattermøter presenterer Litteraturhuset utdrag fra en sterk litteratur- og kulturhistorie.

Fullt program: http://www.litteraturhuset.no/opencms/kinesiskuke

Tid: 14-20.11.

Sted: Litteraturhuset.

Polsk-norsk kulturutvekslingsfond/Fundusz wymiany kulturalnej

Vi søker polske og norske kunstnere og kulturarbeidere, i tillegg til potensjelle sponsorer, frivillige og representanter for offentlige etater fra begge land. Hensikten er å kunne dra i gang Polsk-norsk kulturfestival i Oslo i mai 2012.

Vil du være med? Vi inviterer til et forberedende møte, om støtteordninger innen norsk og polsk kulturliv. Arrangementet er gratis, med støtte fra Enhet for Mangfold og Integrering (EMI) og Oslo kommune.

Tid: 12.11, kl. 12.00-15.00.

Sted: Galleri Stylo, Ljansbrukveien 4b, Oslo.

From Harare to Nairobi- Being gay in an African context

Er homofili ulovlig i Kenya? Hvem var det første landet i verden til å forby diskriminering på grunnlag av seksuell orientering i grunnloven? Hva skjer med lovforslaget om å henrette homofile i Uganda?

SAIH Bislet inviterer deg til et interessant seminar med fokus på situasjonen for lesbiske, homofile, bifile og transkjønnede (LHBT) personer i det sørlige og østlige Afrika.

Tid: 16.11, kl. 18.00-20.00.

Sted: Høgskolen i Oslo.

Arabervårenog bortenfor

Konferanse om journalistikk, ytringsfrihet og menneskerettigheter. Journalister, forskere og menneskerettsaktivister fra Egypt, Jemen, Syria, Tunisia, Pakistan, Norge med flere vil være med. Konferansespråket er engelsk.

Tid: 18.11, kl. 09.00-16.30.

Sted: Amalie Skram, Litteraturhuset.