Verdt å få med seg

Author Recent Posts Claudio CastelloJournalist i Utrop Latest posts by Claudio Castello (see all) Shwan Dler Qaradaki er Årets Olsokkunstner - 19.04.2024 FlePsy vil ha et mer inkluderende og mangfoldig psykolog-Norge - 18.04.2024 – Høyrepopulistisk tilbakeslag et reaksjon på salafisme - 17.04.2024 Norsk humanitær bistand, militær eller sivil? Norges bidrag i Afghanistan fyller ti år. […]
Norsk humanitær bistand, militær eller sivil?
Norges bidrag i Afghanistan fyller ti år. I den anledningen arrangerer Sikkerhetspolitisk Utvalg ved Krigsskolen et seminar om temaet. Et sentralt spørsmål er: hvor går veien videre?
Tid og sted: 12.12, kl. 1900, Wergeland (Litteraturhuset).

Kysseaksjon for sosial rettferdighet
Ofte snakkes det om nordboeres kjølige vesen. Nå vil vi vise det stikk motsatte!
Vi bryr oss om verdenssituasjonen, og om hverandre. Vi har masse kjærlighet å gi hverandre, og før jul vil vi vise verden at vi bryr oss! Hvordan? Vi skal møtes på en åpen plass i Oslo og Bergen 15. desember, kl 19.00 hvor vi skal klemme og/eller kysse hverandre i en halvtime!
Ta med kjæresten, din mor, din far, din søster, din bror eller bestevenn!
Arrangør: Norsk Studentunions internasjonale komité, SAIH Oslo.

Advent på Henie Onstad Kunstsenter
Hver søndag i advent vil Henie Onstad Kunstsenter i samarbeid med Antirasistisk Senter legge til rette for litt andre samtaler om kunst for å sette fokus på de papirløses situasjon i Norge. Fire papirløse flyktninger fra Palestinerleiren i Oslo vil kommentere hvert sitt kunstverk.

Tid: 11.12, kl. 14-17.00.
Sted: Henie Onstad Kunstsenter, Sonja Henies vei 31, Høvikodden.

Inkluderende julefest

Julen kan for enkelte være noe vanskelig og ensom. Vi synes det er viktig å benytte høytider til å minne hverandre på at vi ikke er alene.
Vi ønsker å invitere unge mennesker, først og fremst mellom 18 og 25 år, til å komme til vår julefeiring 24. desember kl 16.00 til kl 01.00.
For påmelding send e-post til: [email protected]
Sted: Frivillighuset, C.J Hambros plass 5, Oslo.
NB! Rusfritt arrangement.