Nyheter med video

 
Foto: YouTube/Aljazeera
Author Recent Posts Claudio Castello Latest posts by Claudio Castello (see all) – Handlingsplaner er mer enn fine ord - 09.12.2022 Amar Bokhari vinner Harry Hole-prisen - 08.12.2022 Flere kjønn godtatt i jødisk teologi - 08.12.2022 Refser bolig- og velferdspolitikkSamfunnsdebattant og leder for Ramadan Foundation, Mohammed Ansar, hevder at den økonomiske politikken som gjennomføres av den […]
0Shares

Refser bolig- og velferdspolitikk
Samfunnsdebattant og leder for Ramadan Foundation, Mohammed Ansar, hevder at den økonomiske politikken som gjennomføres av den sittende konservative regjeringen i Storbritannia vil føre til skjebnesvangre konsekvenser for familier med minoritetsbakgrunn. Han kaller velferdsreformene for en “økonomisk basert etnisk rensing”. Her er han med i en debatt i regi av BBC.
Se videoen her

Narkokrigen ødelegger for turismen i Mexico
Situasjonen i Mexico blir stadig mer utrygg. Eskaleringen i konflikten mellom regjeringen og narkobandene går nå utover de utenlandske besøkende, som i større grad velger andre reisemål. Al Jazeera-journalist Rachel Levin reiste til det engang forjettede feriestedet Acapulco. Hun fant halvferdige hoteller som aldri vil tas i bruk, butikkeiere på konkursens rand og mer enn god plass på stranden.
Se videoen her

Sør-amerikanerne vender hjem
Spania-drømmen er blitt til et mareritt for de flere hundretusener innvandrere fra de spanskspråklige landene i Latin-Amerika. Finanskrisen har rammet denne gruppen ekstra hardt. Uten jobb og (i enkelte tilfeller) bedre fremtidsutsikter i landene de selv reiste fra, velger flere og flere å starte et nytt liv – i hjemlandet.
Se videoen her

EDL-sympatisør og muslim
– Hvis noen kom for å bombe huset ditt, hva ville du ha gjort? Jeg ville stått opp for mitt land, sier Abdul Salaam i denne videoen. Som English Defence League-sympatisør forsvarer han organisasjonen. – Vi er ikke rasister, men ekte britiske patrioter som er glade i landet vårt.
Se videoen her

Romfolksfestival med hete rytmer
I august i år skal romfolksfestivalen Gypsyfest avholdes i den slovakiske hovedstaden Bratislava. Festivalen har vært holdt siden 2008. Siste festival sommeren 2011 hadde opptil 4000 besøkende. Videoen viser en opptreden med slovakiske Kmetoband International .
Se videoen her