Nyheter med video

Kim-Jong Un får mer sympati rundt om i verden.
Foto: Pressefoto
Author Recent Posts Claudio CastelloJournalist i Utrop Latest posts by Claudio Castello (see all) Vant frem mot utestengelse av Facebook-gruppe - 22.04.2024 Skeivhet, identitet og invidualitet - 22.04.2024 Ny forskning: : Troende muslimer får bedre helse - 22.04.2024 Canadisk marxistblogger hyller Kim-Jong Un31-årige Jason Unruhe er nettaktivist og samfunnsengasjert politisk blogger med sympatier langt ute […]

Canadisk marxistblogger hyller Kim-Jong Un
31-årige Jason Unruhe er nettaktivist og samfunnsengasjert politisk blogger med sympatier langt ute på venstresiden. YouTube-kanalen hans Maoist Rebel News har blant annet flere videoer med et alternativt syn på alt fra nord-amerikansk politikk, den arabiske våren og finankrisen. I videoen vedlagt under skåler Unruhe for Nord-Koreas leder Kim-Jong Un i anledning hans tredveårsdag.
Se videoen her

Krever innvandringsreform
Lettelser i innvandringspolitikken er et valgløfte Obama-administrasjonen er nødt til å innfri i denne andre regjeringsperioden. Slik oppsummerer politisk kommentator Ken Walsh situasjonen i den amerikanske innvandringsdebatten, særlig i lys av at mange minoritetsvelgere valgte å gi ham sjansen på nytt, sier han til U.S News Weekly.
Se videoen her

– Irakiske og tyrkiske kurdere en trussel mot Tyrkias sikkerhet
Edward Peck, USAs eks-ambassadør i Irak, er ikke optimistisk med tanke på hvordan krigen i Syria kan påvirke de kurdiskdominerte område i Sør-øst Tyrkia og Nord-Irak. – Vi må også ta i betraktning de sterke spenningene som fantes i dette området før borgerkrigen i Syria begynte, sier han til Press TV.
Se videoen her

Fleretnisk ektepar i 20 år
Thomas er svart. Bridgette er hvit. Sammen har de tre barn og vært gift i 20 år. Ekteskapet har på ingen måte vært en dans på roser. White-familien bor nemlig i den sosialt konservative delstaten Louisiania, hvor det å være i et blandingsekteskap ennå ikke er helt godtatt, selv flere tiår etter borgerrettskampen. 
Se videoen her

Får 400 dollar og gratis flybillett
Hellas sender stadig flere afghanere ut. Myndighetene mener en stor del av disse ikke har krav på lovlig opphold i landet, og gjør stadig flere arrestasjoner. Noen blir tvunget til hjemretur, mens andre går med på den greske stats hjemsendelsesprogram. Asylsøkerne får gratis flybillett hjem og 400 dollar for å starte opp et nytt liv.
Se videoen her