Nå er EAvisen her!

Innovativ teknologi bak Norges førset interaktive eAvisløsning. Her er første utgaven.
Utrop tar i dag, 8. januar 2012, et nytt skritt videre i sin utvikling.
0Shares

 Her er første utgaven av eAvisen.

– Utrop kommer ut uke, altså 48 utgaver i året. Vi fortsetter å gi ut 14 utgaver på papir som før, og resten av utgivelsene skal komme ut som e-avis, sier Majoran Vivekananthan, initiativtaker og grunnlegger av Utrop.

Utrop-eventyret begynte i 2001, da kun som nettavis. I 2004 ekspanderte avisen til også å komme ut på papir annenhver uke. Fra og med 2010 vokste Utrop videre med tv-satsingen Utrop TV, som sendes på TV8. Og i 2013 er Utrop igjen klare for å ekspandere.

Utrop med ny eavis løsning

– Utrop blir ukeavis fordi vi ser behov og etterspørselen for våre nyheter og reportasjer. Vi har allerede høy produksjon av innhold, og nå skal vi ikke bare legge dette ut gratis på nett, vi skal lage digitale utgaver, kan Utrop-gründer Vivekananthan fortelle.

EAvis-løsningen inneholder tekst, video, link og bildereportasjer, og kan leses fra alle nettlesere og duppedingser. 

– I motsetning til å bruke PDF som grunnlag, har vi valgt en interaktiv løsning. Jeg tror vi er først ute i Norge med denne innovative måten å lese avisen på. 

Ny og spennende satsing
Eavisen vil i sterkere grad fokusere på lettere stoff, deriblant kultur, mens papirutgavene fortsetter kursendringen fra i fjor med sterkere vekt på analytisk stoff og dybdesaker.

Første utgaven har hår som tema. Her er første utgaven