Sagt om innvandring

Innvandring truer visstnok det norske velferdssystemet. Kan det være systemene det er noe feil med, og ikke først og fremst innvandrerne?
Paul Joakim Sandøy, @PaulJoakim, leder i Unge Høyre

Ja, at innvandringen går ned, vil vi garantere. Hvis vi ikke får til det, blir det vanskelig å sitte i regjering. Det er så viktig for Frp og våre velgere at der må vi innfri. Men dette vil vi se når forhandlingene er ferdige. Hvis vi ikke er fornøyd, går vi ikke i regjering. 
Morten Ørsal Johansen til Dagbladet

Lurte @FADLABIHIMSELF til å tro at vi feirer pinse fordi Jesus fant et pinnsvin langs gata, og tok vare på det. Dumme dumme utlending.. 🙂
Chrig Patel (fra Karpe Diem) den 21. mai på Twitter

Jeg tenker at Fb er et underlig sted å være. Her får den norske islamisten Abaydullah Hussain åpent hylle det brutale drapet i London i går, og kalle det et halal-slakt. Mens et bilde av et nakent menneske er forbudt. Jeg er usikker på om dette er et egnet oppholdssted for meg.
Ingvar Ambjørnsen, forfatter, 23 mai, Facebook

Siden 1945 har #Kristendom blitt nevnt i papiravisene 15.298 ganger og #Islam blitt nevnt 40.893. Overeksponert?
Yousef Assidiq, samfunnsdebatant, 27. mai, Twitter

Det viser seg, også i Finansavisen, at det er lettere å diskutere endringer i velferdsstaten når vi snakker om innvandrerne, enn når vi snakker om alle oss andre. Behovet for reformer gjelder imidlertid uavhengig av innvandringen. 
Villeman Vinje, samfunnsøkonom i Civita, og Marius Doksheim, fagsjef i Civita, innlegg i Finansavisen 22.4.