Månedens sitater

Per Sandber, leder justiskomiteen på Stortinget
Foto: FrP
Author Recent Posts Claudio CastelloJournalist i Utrop Latest posts by Claudio Castello (see all) Fortsatt langt frem for reell likestilling på arbeidsplassen - 16.04.2024 Stortinget avviser opprettelse av asylmottak i tredjeland - 16.04.2024 FINN kåret Årets inkluderende jobbannonse - 15.04.2024 De største utgiftene er knyttet til pakistanere, irakere og somaliere, som samlet gir en netto […]

De største utgiftene er knyttet til pakistanere, irakere og somaliere, som samlet gir en netto utgift på 445 milliarder kroner, viser oversikten i Finansavisen.

Hegnar Online skriver om Finansavisens “somalierregnskap”, 8.9.

– Vi har ikke gitt opp kampen mot bompenger. Bompenger, justispolitikk og innvandring er våre viktigste saker. Det er det ikke tvil om.

Frps nestleder Per Sandberg til NTB.

– Jeg blir brukt som skremsel. Jeg føler at min tro bør forbys, og hvis jeg ikke er enig med all skikk og sedvane i Norge, bør jeg utsettes for strenge «integreringstiltak» for å «korrigere» min atferd, slik at jeg blir mest mulig lik gjennomsnittet.

Innsender ved navnet “Mohamad A.” i innlegget “Jeg hater valget”, fra Dagbladet 11.09.

– Nå må jeg finne andre arenaer for å realisere mitt politiske engasjement.

SVs Akhtar Chaudhry er ferdig på Stortinget, og leter etter jobb. Intervju med Groruddalens Avis 12.09.

– Afrikanere trenger ikke spesialbehandling. Vesten må skifte ut harddisken og se Afrika med nye øyne. Ideen om at hvite mennesker må gi svarte mennesker nødhjelp, tror jeg vi skal glemme, bortsett fra katastrofehjelpen. 

Erik Selle, leder for partiet De Kristne, sitert i Dagen, 27.8.

– For meg er ikke min egen situasjon og om hvorvidt jeg får fast varaplass viktigst, men om partiet får gjennomslag i en eventuell firepartiregjering.

Frps Mazhyar Keshvari i et intervju med Groruddalens Avis 11.09.

Vår oppfattelse er at lovforståelsen i de tre domsavgjørelsene er så sprikende at jussen er fullstendig i det blå. Derfor har vi rådet beboerne til å bli på Sognsvann og anke dommen.

Bjønnulv Evenrud i organisasjonen Folk er folk uttaler seg om beslutningen om å kaste romfolk ut av leiren de har bygget ved Sognsvann, VG 13.9. 

– Vi vil påtvinge en ny regjering å etablere en bærekraftig innvandringspolitikk. 

Christian Tybring-Gjedde, Per-Willy Amundsen, Per Sandberg (alle Frp) i en kronikk i Dagbladet, 6.9.